Contact
 

Een vraag, klacht of suggestie voor HTM?
- Heb je een vraag voor HTM, wil je een vervelende ervaring in het openbaar vervoer in de regio melden, of wil je een suggestie doorgeven? Vul dan het online reactieformulier van de HTM Klantenservice in. Daarmee leg je je vraag of opmerking direct bij HTM op het juiste bureau.
 

Over het HTM-panel
- Heb je vragen over het HTM-panel of ondervind je problemen bij het aanmelden, dan kun je contact opnemen met onderzoekbureau Citisens dat het HTM-panel beheert. Stuur in dit geval een bericht naar info@htmpanel.nl en vermeld daarbij a.u.b. je naam en adres.
 

Over de beoordelingen
- Regelmatig sturen we de panelleden het verzoek om een rit met tram, RandstadRail of bus van HTM / HTMbuzz te beoordelen. Ook kan het zijn dat we vragen hebben over andere onderwerpen. Dat gaat allemaal met online formulieren of vragenlijsten die snel en eenvoudig zijn in te vullen. Een instructie voor de ritbeoordelingen vind je hier.
Heb je een vraag bij het invullen van een formulier of vragenlijst, stuur dan een bericht naar info@htmpanel.nl. Wij helpen je graag verder.